Perfils d'estudiants de mobilitat

 

perfil de l'estudiant de mobilitat
Com a membres d'una universitat catalana heu decidit participar en una activitat d'acollida lingüística i cultural a la vostra universitat. Heu trobat una persona amb qui fareu un intercanvi lingüístic o a qui donareu suport en la pràctica del català i en la seva integració cultural.

I ara què? Quin tipus de situacions us podeu trobar? Ja hem vist en l'apartat anterior que no tots els estudiants de mobilitat són iguals i que hi ha molts elements que cal tenir en compte perquè totes les persones que participen en l'activitat  treguin el màxim profit d'aquesta experiència.

A continuació, es mostren i es defineixen alguns perfils d'estudiants (amb diverses característiques) que podrien ser les vostres possibles parelles.

Sabeu identificar els elements clau que s'han definit a l'apartat Què he de tenir en compte de la persona acollida?

La vostra parella lingüística o la persona a qui voleu donar suport té algunes de les necessitats que es reflecteixen en els perfils?

Una vegada hagueu reflexionat sobre tot això i hagueu pogut respondre a aquestes preguntes, passeu a l'apartat sobre la planificació i definiu i organitzeu la vostra pròpia activitat d'acollida.

Per anar visualitzant els diversos casos, només heu de clicar a la fletxa que veieu a la part inferior dreta de cada requadre.

Omet ÍndexOmet Navegació

Navegació

Omet Arranjaments

Arranjaments