5. Proposta d'activitats

Quines activitats podem fer?

Per a tots els tipus de programes d’acollida lingüística i cultural us proposem un conjunt d’activitats que podeu fer amb les vostres parelles o en grups de diverses persones.

visita cultural

Activitats de suport acadèmic: resoldre dubtes dels apunts, dels articles o de les presentacions de classe, practicar vocabulari d’un àmbit d’estudi, donar suport en la preparació d’exercicis, etc.

Activitats de la vida universitària quotidiana: conèixer els espais de la facultat, fer l’entrepà del migdia, fer algun tràmit a la secretaria de la facultat, etc.

Activitats culturals: visitar una ciutat, un museu o una exposició, participar en una coral, etc.

Activitats lúdiques: actes d’una festivitat (castellers, Sant Jordi, la castanyada, concerts musicals, cinema, pràctica d’esports, etc.).

Activitats de suport lingüístic: practicar vocabulari, expressions i frases fetes, fer audicions, etc.

Activitats de la vida quotidiana: anar al supermercat, fer tràmits a l’ajuntament, anar al metge, etc.

Activitats organitzades per la universitat: actes de benvinguda dels estudiants de mobilitat, visites guiades, conferències, cicles de cinema, programa Coffee-break, etc.

Penseu també en la possibilitat de fer activitats en línia. Algunes de les activitats indicades anteriorment les podeu fer a través de la xarxa; per exemple, veure videoclips musicals, parlar sobre tradicions i veure vídeos, escoltar música, veure pel·lícules, resoldre dubtes lingüístics i un llarg etcètera!

Darrera modificació: divendres, 14 març 2014, 11:41